Vi har över 15 års erfarenhet av att skapa playkanaler med skräddarsydda programtablåer och produktioner.

Historia

2003: 3G lanseras i Sverige. Vi är näst först efter TT att producera 30 sekunders klipp till 3G operatörerna 3, Vodafone och Telia. Vi bevakade de allsvenska klubbarnas träningar och levererade samma klipp i 22 olika varianter beroende på telefonernas specifikationer.

2005: Vi startar FanTV som TV-kanal med play out i Riga. På Nybrogatan produceras 15 h talkshows i veckan…bara om fotboll och ishockey. Programmen sänds på fantv.se och till alla hushåll med parabolantenn i norra europa. Vi ansökte om digitalt marksändningstillstånd i Sverige men tyvärr gick tillståndet till andra kanaler (ingen av de finns kvar idag)

2007: Vi är först i Sverige med att sända live på YouTube. Alla servrar i källaren kunde nu källsorteras.

2008: Vi skapar playkanaler och innehåll till Familjeliv.se, devote och Nattstad.
2009: Vi producerar ” I Zlatans fotspår” på SVT
2010: Vi producerar ”Blågula drömmar” 3 säsonger till SVT
2014: Dobb blir Dobb 2.0 som grundas av Michael Fahlstedt och David Fjäll.

2018: Vår tittarskara för våra fotbollsprogram ökar och ökar och de tittar allt längre. Snitt-tittaren tillbringade över 40 min per vecka med våra respektive format.
Programmen finansieras genom samarbeten med varumärken.

2020: Dobb TV lanseras. Tiden var mogen att avbryta stenåldersretoriken med mediebyråer och istället fullt ut vårda relationen med våra trogna tittare. Prenumerationskanalen Dobb TV lanseras och nu är det upp till oss och våra tittare att få det att flyga….hur högt vet vi inte ännu men första året har slagit alla förväntningar.