Digitala event

Kreativitet är nyckelordet när vi skapar digitala event

Digitala event är som vilken annan underhållning som helst. Det ska vara kul, engagerande och målet är att konvertera tittare till medverkande. För er som är intresserade av att göra ett one-off event ska du fortsätta läsa på den här sidan, är du däremot intresserade av återkommande digitala event så ska du kika på vår lösning Live Events

Live Events
Skapa en dialog

Interaktivitet

Eventsida

Vi skräddarsyr en eventsida för dig där du kan visa livesändningen och bestämma med exakt precision vem som får åtkomst.

Skräddarsytt

Vårt team kommer att guida er genom hela processen och skapa de bästa tekniska förutsättningarna så att ni kan kommunicera kreativt med era tittare. Vi skräddarsyr våra lösningar inför varje event för att garantera en grym slutprodukt

Livechatt

I vår egna livechatt kan du chatta med studion, andra deltagare 1on1 eller gå med i grupper där ni kan ha en isolerad diskussion.

Studioverktyg

I vår studio finns det flera verktyg som hjälper er att skapa sann interaktion med er målgrupp. Interagera i vår stora touchscreen, kontrollera det sociala flödet själv via din dator eller låt dina tittare enkelt medverka i programmet(Endast webbläsare behövs för att kunna medverka)

Landningssida

Vi skapar en landningssida baserat på er grafiska profil

Content Locking

Behöver man endast ange sitt email eller är betalning också nödvändig? Bestäm med exakt precision vem och hur får åtkomst.

Livechatt

Skapa en dialog med tittarna och visa upp deras meddelanden i sändningen

Smidigt på länk

Endast webbläsare behövs för att externa personer ska medverka i sändningen. Ingen jobbig mjukvara

Distribution

På kampanjsidan, på din sida eller era sociala kanaler

Dedikerad producent

Dedikerad producent hjälper er att skapa en kvalitativ sändning