Dobb 2.0 anställer programledaren Björn Johnson

Björn Johnson har sedan 2009 varit en mycket uppskattad programledare för flera sportformat på fantv.se, framför allt Kristallennvinnande webbTV-programmet 08 Fotboll. Björn har hela tiden varit anställd av SvenskaFans.com och under senare år uthyrd på deltid som konsult till Dobb 2.0 som programledare och redaktör. Nu väljer Dobb 2.0 att anställa Björn Johnson på heltid.

– Jag är jätteglad att få chansen att bli anställd av Dobb 2.0. Jag har trivts väldigt bra med de produktioner vi gjort under senare år och ser väldigt mycket fram emot att få fortsätta utvecklas här som anställd och vara med på Dobbs resa med flera nya satsningar under 2019, säger Björn Johnson och fortsätter.

– Jag vill även tacka mina kollegor på SvenskaFans för alla fantastiska år där, samt tacka ledningen på ESMG för en smidig övergång och att vi fortsatt kommer samarbeta kring 08 Fotboll som betyder väldigt mycket för mig.Björn Johnson får nu en nyckelroll inom Dobb 2.0 och dess nya satsning på DobbTV.

– Vi uppskattar Björn oerhört mycket som programledare och medarbetare och är jätteglada att han nu väljer att ansluta till oss på heltid. Det betyder mycket för oss både på kort och lång sikt i vår ambition att bygga upp DobbTV, säger Michael Fahlstedt, vd och grundare av på Dobb 2.0

Dobb 2.0 är ett produktionsbolag som har egen studio i centrala Stockholm och producerar åtta sportformat för DobbTV. Dessutom gör Dobb 2.0 uppdragsproduktioner för bland annat SJ Basketligan Special, Ski Team Sweden Alpine och Svensk Elitfotboll.

Hur vill du komma i kontakt med oss?