Studioproduktion

Dagligen tar vi fram interaktiva och smarta programformat åt varumärken och kanaler. I de flesta fall utgår de från vår fullt utrustade TV-studio med åtta kameror som har allt som behövs för att skapa högkvalitativ Social TV.

livestreaming

10 års erfarenhet av liveproduktioner. Utför moderna och interaktiva livesändningar i vår studio. Engagemangsdrivande element för bästa spridning på sociala medier & YouTube.

Uppdragsproduktion

Vill du ha hjälp med en tv-produktion och att hitta rätt målgrupp som ser videon? Vi har stor erfarenhet av att producera engagerande tv och hjälper er gärna hur ni bäst får ut slutprodukten via sociala medier. Vi har också expertis som hjälper er att nå rätt ögonpar för den målgrupp ni söker.

KUNDER

Social TV

Social TV är konsten att skapa engagerande programformat där dina tittare faktiskt tittar på ditt innehåll. Meningslösa 3-sekundersvisningar ser kanske fina ut i rapporten men det skapar inte engagemang runt ditt varumärke.

Time spent with brand

Bra innehåll engagerar och skapar interaktioner mellan ditt varumärke och dina kunder. Våra mätvärden som Time spent with brand" garanterar att dina tittare faktiskt ser på ditt innehåll. En 3-sekundersvisning för oss betyder ingenting. Snitttid på våra program är runt 30min

Mål

Vare sig du vill sälja en produkt, öka räckvidden för ditt varumärke eller ha enkla visningar så bygger vi upp en innehållsstrategi från grunden för just ditt ändamål. Vårt skickliga marknadsföringsteam har erfarenhet i Twitter Ads, Google Ads och Facebook Business för att hitta de rätta par ögon för just ditt innehåll.

Aktiveringspunkter

Ett lyckat programformat börjar med en bra strategi. Vi hjälper dig skapa ett program där vi aktiverar era tittare genom flera bevisade metoder. Vill ni ha en hashtag som engagerar, en aktiv YouTubekanal eller få en större buzz runt eran produkt. Vi skapar aktiveringspunkterna och sätter upp mätvärden

Vi har över 15 års erfarenhet av att skapa playkanaler med skräddarsydda programtablåer och produktioner. Vi har kompetens och erfarenhet att kostnadseffektivt styra varje programformat rätt från början med en tydlig strategi att nå rätt målgrupp.

Våra profiler

dobb.tv
dobb.tv

Innovativa & Interaktiva livesändningar

Har ditt företag ett event eller en presentation som ni vill livesända via era sociala kanaler? Vårt liveteam har lång erfarenhet av livesändningar on location och hjälper er gärna hela vägen från idé till färdig produkt.

Vi har en mobil realtidsmixad fyrkameraproduktion för snabba, smidiga och högkvalitativa sändningar samt en diger verktygslåda för att skapa önskad interaktivitet.

Våra tjänster

Studio

Vår 8-kamera studio är 36 kvm och belägen i centrala Stockholm. Studion kan hyras inkl/exkl bildproducent från 1 timme till halvdag/heldag. Vi kan erbjuda såväl sittande som stående studiomiljö och använder både fast dekor och greenscreen som bakgrund. Kontakta oss gärna för en offert.

Live on-location

Realtidsmixad fyrkameraproduktion var som helst för snabba, smidiga och högkvalitativa inspelningar utanför studio. Sänd LIVE på Youtube,Facebook eller/och Twitter

Podcast Studio

Har du sug efter att starta podcast men behöver hjälp att komma igång? Nu kan du hyra vår podcaststudio i centrala Stockholm. Om det sedan skulle visa sig att du vill migrera till videoformat blir övergången enkel hos Dobb 2.0

Sociala medier

Vi jobbar dagligen med att skapa engagemang för våra programformat på sociala medier. Vi använder främst Twitter, Instagram, Youtube och Facebook och hjälper gärna ditt företag med vår erfarenhet och expertis.

Programstrategi

Vi har över 15 års erfarenhet av att skapa playkanaler med skräddarsydda programtablåer och produktioner. Vi har kompetens och erfarenhet att kostnadseffektivt styra varje programformat rätt från början med en tydlig strategi att nå rätt målgrupp.

Videomarknadsföring

Vill ditt företag ha hjälp att få fler tittare på era rörliga produktioner? Vi jobbar dagligen med att optimera antal tittare för rörlig bild på sociala medier och har stor erfarenhet att nå rätt tittare till den målgrupp som önskas nå.

Dobbers

Vi gillar inte kalla oss dobbers egentligen men vår webdesigner insisterade. Han har fått sparken, men här är vi andra...

Michael Fahlstedt

VD

Anders Nettelbladt

COO

David Fjäll

Strategi

Tomislav Brtan

Strategi / Utveckling

Björn Bergdahl

Studio / Bildproducent

Axel Insulander

Foto / Videoproduktion

Björn Johnson

Producent / Programledare

Märta

Majoritetsägare

nyheter

DobbTV Lansering

Hej alla tittare på DobbTV! Den 1 februari tar vi klivet över till en ny egen streamingplattform som innebär flera förändringar. Vi ...
Hur vill du komma i kontakt med oss?